top of page

Uw inboedel professioneel laten opruimen door Belantiek

Complete voorbereiding voor verkoop

Uw inboedel professioneel laten opruimen door Belantiek zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt van deze grote klus.

Ons team van ervaren medewerkers is gespecialiseerd in het opruimen van uw pand en staat in voor de volledige voorbereiding voor de verkoop van de inboedel. Wij bieden u de beste prijzen en verlossen u zo van alle overbodige meubelen en huisraad.

leeghalen van de inboedel van een pand

OOK OP VERDIEPING

Woont u in een bel-etagewoning of moeten er ook verdiepingen worden ontruimd? Dan komt Belantiek graag langs met een lift en containers om zo werk te maken van een grondige opruiming van uw inboedel. Elke ruimte wordt aangepakt en volledig leeggemaakt, zodat uw pand achteraf opnieuw beschikbaar is voor een nieuwe bestemming.

VOOR PARTICULIEREN EN PROFESSIONELEN

Bij Belantiek zijn we van vele markten thuis. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onze ervaring is heel breed. Opruimen van inboedels in huizen, flats, lofts, fabrieken, scholen en zelfs kerken: u kunt ervoor bij ons terecht.

Anchor 1

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u op zoek naar een geschikte partner die uw woning of gebouw helemaal leegmaakt en zo de inboedel volledig opruimt? Dan moet u zeker uw licht opsteken bij Belantiek. Vraag snel naar alle mogelijkheden voor uw pand.
Bij ons is alles mogelijk. Op basis van uw woning of gebouw bekijken we samen welke werken nodig zijn en stellen we samen een gedetailleerde offerte op. Wenst u ook de inboedel of een deel ervan aan ons te verkopen? Ook dat is zeker mogelijk. Stel ons gerust al uw vragen, dan krijgt u van ons alle antwoorden.

BENIEUWD NAAR WAT BELANTIEK VOOR U KAN BETEKENEN ?

Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page