top of page

Uw antiek is bij ons in de beste handen

Wij bieden de beste prijzen

Antiek is een breed begrip dat vele ladingen dekt

Sommige mensen kennen de waarde van historische stukken in hun woning niet. Anderen verzamelen vele jaren aan een stuk de mooiste antiquiteiten. Maar wat als u om gelijk welke reden afscheid wilt of moet nemen van uw antiek? Dan wilt u uw spullen met waarde natuurlijk niet in om het even welke handen geven. Bij Belantiek hebben we 20 jaar ervaring in de opruiming van inboedels en de aankoop van antiek. We bekijken graag uw aanbod en bieden u daarvoor de beste prijs.

Aankoop van antiek

OOK VERVOER VAN ANTIEK IS VOORZIEN

Beslist u om uw antiek te verkopen aan Belantiek? Dan komen we de zware stukken graag ophalen met onze lift. Zo slagen we erin om ook zwaardere antiekstukken feilloos uit uw woning of gebouw weg te halen zonder dat u iets hoeft te ondernemen. Zo mag u rekenen op een totale ontzorging.

BREDE ANTIEKVOORKEUREN

Bij Belantiek hebben we een breed interesseveld voor wat antiek betreft. Klokken, luchters, meubelen of beelden: we komen ze graag ter plaatse bij u bekijken, zodat we een accurate schatting kunnen maken en u van ons een concreet bod ontvangt. Stel ons daarom gerust al uw antiekvragen, dan laten wij snel iets weten.

Anchor 1

STEL ONS AL UW VRAGEN

Bij Belantiek kunnen we 20 jaar ervaring voorleggen in het ontruimen van panden en de aankoop van antiek. Onze medewerkers hebben de nodige expertise om de waarde van uw oude voorwerpen te taxeren en u, indien gewenst, een correcte prijs te bieden voor de overname van uw antieksstukken. Wij zijn geïnteresseerd in volledige verzamelingen en in individuele stukken. Elk antiekstuk is anders. Daarom werken we altijd op maat en bieden we u een correcte en goede prijs aan op basis van de toestand waarin uw antiekspullen zich bevinden.

BENIEUWD WAT BELANTIEK VOOR U KAN BETEKENEN ?

Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page