top of page

Ervaren in aankoop van verzamelingen

Wij kopen tegen de beste prijzen

Uw verzameling is u dierbaar, want u hebt er niet voor niets jaren aan gespendeerd om ze te brengen tot wat ze is.

Maar op een bepaald moment verliest u uw interesse of kampt u met plaatsgebrek. In die gevallen biedt Belantiek de ideale oplossing. Wij kopen namelijk al uw verzamelobjecten op tegen de beste prijzen. 

Aankoop van verzamelingen

LAAT ONS KENNISMAKEN MET UW VERZAMELING

Bij Belantiek hebben we een heel brede interesse in verzamelobjecten. Van horloges en postzegels tot meubelen, oude stripverhalen, militaria en emaille borden: onze medewerkers komen ze graag bekijken waarna we u een goede prijs bieden. Twijfelt u of uw verzameling in aanmerking komt voor een overname door Belantiek? Dan is er maar één manier om erachter te komen of we interesse hebben: neem snel contact met ons op, zodat we u snel een antwoord op al uw vragen kunnen geven.

VOLLEDIGE VERZAMELINGEN EN INDIVIDUELE STUKKEN

Of u nu een complete verzameling aanbiedt of enkele individuele stukken; Belantiek is altijd geïnteresseerd. We bekijken graag samen met u welke verzamelobjecten u in de aanbieding hebt. Op basis van de waarde ervan bieden we u graag een goede prijs voor de overname. Zo investeren we in een goede bestemming voor uw dierbare objecten. U hebt ze zelf jarenlang met veel liefde bewaard en kunt erop vertrouwen dat Belantiek evenveel zorg draagt voor uw verzameling of een gedeelte ervan.

Anchor 1

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u op zoek naar een professionele partner voor de aankoop van uw verzameling? Neem dan snel contact op met Belantiek. Wij bekijken uw verzameling graag met de nodige interesse en bieden u de beste prijzen voor de overname ervan.

VRAGEN OVER DE WERKWIJZE VAN BELANTIEK?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

bottom of page